Kil – Mel Wallis de Vries

KilHet is juni en dat betekent ook dat het weer de Maand van het Spannende Boek is. Binnen de kinder- en jeugdliteratuur zijn er ook veel spannende boeken te vinden. In het genre Young Adult verscheen onlangs Kil van Mel Wallis de Vries.

Mel Wallis de Vries, meervoudig winnares van de Prijs van de Jonge Jury, wordt door velen gezien als één van de beste schrijfsters van jeugdthrillers. Ook Kil is weer bloedstollend spannend.

Dit boek draait om een op een verlaten industrieterrein gevonden lichaam van een meisje. Haar dood lijkt het werk van een wrede moordenaar. De politie staat voor een raadsel.

Wat is er met haar gebeurd? En vooral: waarom? Steeds meer ijzingwekkende details komen boven… Volgens het NBD Biblion is Mel Wallis de Vries ”de Nicci French van de jeugdliteratuur” in Nederland.

Kil bestaat uit 80 pagina’s en is dan ook verkrijgbaar voor slechts 3,99 euro.

Titel: Kil
Auteur: Mel Wallis de Vries
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026138294
Voor Young Adults.

Lees ook:Shock – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Haat – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Vals – Mel Wallis de Vries
Lees ook:Pijn – Mel Wallis de Vries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>