Draft Midnight Sun

Midnight Sun zou Twilight worden vanuit het perspectief van Edward Cullen. Helaas was door een internetlek een groot deel van Meyer’s boek over het internet verspreid. Hierdoor voelde zij zich zo rot dat ze gestopt is met het schrijven van Twilight vanuit Edwards ogen. Meyer schrijft: “If I tried to write Midnight Sun now, in my current frame of mind, James would probably win and all the Cullens would die, which wouldn’t dovetail too well with the original story. In any case, I feel too sad about what has happened to continue working on Midnight Sun, and so it is on hold indefinitely.”

Maar omdat zij haar fans niet wil onthouden van het verhaal en hen geen schuld gevoel wil geven als zij het online lezen, heeft zij het deel wat zij geschreven heeft online gezet. Het zijn de eerste twaalf hoofdstukken van Midnight Sun. Je kunt dit online lezen op haar site of het bestand op je computer opslaan om het vervolgens te lezen. Het bestand kun je niet printen en je kunt er ook niet in knippen en plakken, wat betekent dat je dus alles vanachter je schermpje moet lezen. Een beetje jammer, want als je een paar uur achter je pc zit krijg je wel vierkante ogen… en laat dit nou net een verhaal zijn dat je in een keer wilt uitlezen. Maar het is natuurlijk te begrijpen dat Meyer niet wil dat haar werk gereproduceerd wordt.

Lees hier de versie van Midnight Sun van Stephenie Meyer. Echt heel mooi weer! (Het is wel in het Engels).

Lees ook:Midnight Sun staat online!
Lees ook:Lees The Short Second Life of Bree Tanner online!
Lees ook:Jeugdschrijfster van Twilight-boeken stopt na internetlek
Lees ook:Twilight – Breaking Dawn in twee films
Lees ook:Wink, Poppy en Midnight – April Genevieve Tucholke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>