De kraaienfluisteraar (De Wildlingen 1) – Jacob Grey

De kraaienfluisteraar is het eerste deel van de veelbelovende fantasytrilogie De Wildlingen van Jacob Grey. Deze serie is bedoeld voor lezers met een honger naar duisternis en mysterie.

De 13-jarige Kra woont al zo lang hij zich kan herinneren in een boomhut met als enig gezelschap kraaien, waarmee hij heeft leren praten. Bij een toevallige ontmoeting met Clara en haar vader, die in een huis vlak bij Kra’s boomhut wonen, redt Kra hen van een groep angstaanjagende criminelen met bijzondere, dierlijke eigenschappen.

Misschien is Kra niet de enige die met dieren kan praten? De ontmoeting vormt het beginpunt van Kra’s zinderende zoektocht naar zijn eigen achtergrond en naar de waarheid achter de dood van zijn ouders.

De nacht was van hem. Hij droeg de schaduwen en proefde de geuren. Hij genoot van de geluiden en de stiltes. Kra sprong van dak naar dak, een jongen die alleen werd gezien door het witte oog van de maan en de drie kraaien die in de donkere hemel boven hem vlogen.

Titel: De kraaienfluisteraar
Serie en deel: De Wildlingen 1
Auteur: Jacob Grey
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048821884
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:De zwerm (De Wildlingen 2) – Jacob Grey
Lees ook:Het gouden garen (Reckless 3) – Cornelia Funke
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen – Andy Griffiths & Terry Denton
Lees ook:Lange schaduwen (Warrior Cats: De macht van drie 5) – Erin Hunter
Lees ook:Dansen met een ooievaar – Karen Curé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>