Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud kwam als jongetje bijna om bij een autoongeluk waarbij zijn jongere broertje Sam het leven verloor. Jaren later probeert Charlie zich nog steeds met zijn verlies te verzoenen. Dan ontmoet hij Tess Carroll, een betoverende, avontuurlijke vrouw die gek is op zeilen. Charlie en Tess ontdekken dat ze een bijzondere relatie met elkaar hebben die leidt tot een race tegen de tijd en een wanhopige keuze tussen dood en leven, verleden en toekomst, tussen vasthouden en laten gaan…

‘Het komt niet zo vaak voor dat ik een boek oppak dat een puur genot is om te lezen.’ Joanne Harris

Titel: Charlie St. Cloud
Auteur: Ben Sherwood

[isbn]9789044328721[/isbn]

Lees ook:Vuurvolk
Lees ook:De tolbrug
Lees ook:Het boek van Tess – Miriam Bruijstens
Lees ook:Eclips – filmeditie
Lees ook:Het 2de boek van Tess – Miriam Bruijstens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>