Ik denk dat dit het einde is – Maren Stoffels

Maren Stoffels heeft een verrassende nieuwe jeugdroman geschreven: Ik denk dat dit het einde is. Het bevat een rauw, levensecht verhaal dat vanuit twee perspectieven wordt verteld.

Lotte ontmoet de dakloze Maas in een verlaten gebouw. Waardoor is hij op straat beland? Lottes nieuwsgierigheid slaat om in angst als ze Maas beter leert kennen.

Als hij haar dierbare medaillon in handen krijgt, moet Lotte alles op alles zetten om het terug te krijgen. Maar hoe ver kan ze gaan?

Maas wil van de straat af, zeker als hij Bodil ontmoet, een meisje dat in een club werkt. Hij wil alles van haar weten, maar zijn eigen identiteit houdt hij geheim.

Hoe kan hij haar ooit vertellen wat er op De Dag is gebeurd? Maas wil weer ‘normaal’ zijn, maar hoe moet dat als je op straat leeft en het bijna winter wordt? Lottes medaillon zou een ticket naar een ander leven kunnen zijn…

De eerste keer dat ik Maas zag, regende het. Ik had toen nog geen idee wie hij was en dat hij mijn leven voorgoed zou veranderen.

De eerste keer dat ik Lotte zag, had ik barstende koppijn. Ik had toen nog geen idee wie ze was en dat ze mijn leven voorgoed zou veranderen.

Titel: Ik denk dat dit het einde is
Auteur: Maren Stoffels
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867669
Voor jongeren vanaf 13 jaar.

Lees ook:Interview Maren Stoffels
Lees ook:Ik zie je tussen de wolken – Maren Stoffels
Lees ook:Omdat jij anders bent – Maren Stoffels
Lees ook:Escape Room – Maren Stoffels
Lees ook:Lotte aan het woord – Toon Tellegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>