Interview Maren Stoffels

Schrijfster Maren Stoffels schreef het jeugdboek Cocktails & Ketchup over Sofie en Lewi terwijl ze moest leren!

Maren Stoffels heeft al zes boeken op haar naam staan. Haar eerste boek kwam in 2005 uit. En ze is nog lang niet uitgeschreven. Haar laatste boek is Op blote voeten en op de website scholieren.com staat een interview met haar. Klik hier om naar het interview te gaan.

Maren is trouwens super aardig! Ik heb haar al drie keer ontmoet, waarvan ik een keer haar begeleidster was op de Dag van de Jonge Jury. En ik heb een gesigneerd exemplaar van haar boek Sproetenliefde. Hebben jullie al veel van haar gelezen? En hebben jullie haar al eens ontmoet?

Laat hieronder een berichtje achter!

Lees ook:Op blote voeten – Maren Stoffels
Lees ook:Ik denk dat dit het einde is – Maren Stoffels
Lees ook:Ga jij naar de Tina-dag?
Lees ook:Escape Room – Maren Stoffels
Lees ook:Ik zie je tussen de wolken – Maren Stoffels

1 Reacties // Reageer

One thought on “Interview Maren Stoffels

  1. Boeba

    Ik vind maren echt tof ik heb al haar boeken gelezen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>