Ik zie je tussen de wolken – Maren Stoffels

Ik kon dit niet zijn, het was een fout. Een storing in mijn hersens, hart of lijf. Wat het dan ook is waarmee je verliefd wordt. Ik zie je tussen de wolken is de nieuwe jeugdroman van Maren Stoffels over een vriendschap die je leven verandert.

Het gaat niet goed met Lauren. De schoolpsycholoog regelt een stage voor haar in het ziekenhuis. Daar wordt ze gekoppeld aan de doodzieke Casper, een jongetje met leukemie.

Als Lauren een andere kankerpatiënt ontmoet, staat haar hele leven op zijn kop. Jasmijn laat haar iets voelen wat ze helemaal niet herkent. Lauren weet alleen dat Jasmijn alles is wat haar vriendje niet is. Zacht, bloedmooi en… een meisje.

Misschien zul je mij niet helemaal begrijpen. Waarom ik mezelf pijn doe bijvoorbeeld. Of waarom ik zo raar doe tegen dat meisje uit het ziekenhuis. Waarom ik denk dat ik een jongetje kan redden van kanker. Misschien zul je mij niet helemaal begrijpen. Maar ik zal proberen het uit te leggen. Ik ben Lauren. En dit is mijn verhaal.

Titel: Ik zie je tussen de wolken
Auteur: Maren Stoffels
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025870621
Voor Young Adults.

Lees ook:Ik denk dat dit het einde is – Maren Stoffels
Lees ook:Interview Maren Stoffels
Lees ook:Escape Room – Maren Stoffels
Lees ook:Sproetenliefde wint prijs van de Jonge Jury 2009
Lees ook:Maren Stoffels op blote voeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>