Mysterie in de bieb (Een avontuur van juffrouw Charlotte 2) – Dominique Demers

Mysterie in de biebIedereen wil wel een juffrouw zoals Charlotte! Mysterie in de bieb is het tweede deel van een nieuwe serie voor jong en oud: Een avontuur van juffrouw Charlotte van Dominique Demers en met illustraties van Tony Ross.

In het tweede deel van de serie vindt juffrouw Charlotte een baan als bibliothecaresse. Met haar kar vol boeken probeert ze de kinderen uit het dorp weer aan het lezen te krijgen, wat nog best een lastige opgave blijkt. Vooral als ze weer eens wordt opgeslokt door een van de verhalen.

Regelmatig vinden de kinderen haar bewusteloos op de grond van de bibliotheek, waarna ze haar met veel moeite weer wakker krijgen. Eén keer is het zelfs zo erg dat ze besluiten om de hulp van een oude bekende in te roepen.

Titel: Mysterie in de bieb
Serie en deel: Een avontuur van juffrouw Charlotte 2
Auteur: Dominique Demers
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020682168
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:De nieuwe juf (Een avontuur van juffrouw Charlotte 1) – Dominique Demers
Lees ook:Het blauwvonk mysterie (De Groene Hand 3) – Susan van ‘t Hullenaar
Lees ook:De griezeltjes – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Een onverwachte bezoeker (Charlottes droompaard 3) – Nele Neuhaus
Lees ook:De grote pinguïnreis (Pim en Paultje 2) – Christian & Fabian Jeremies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>