De nieuwe juf (Een avontuur van juffrouw Charlotte 1) – Dominique Demers

Iedereen wil wel een juffrouw zoals Charlotte! De nieuwe juf is de start van een nieuwe serie voor jong en oud: Een avontuur van juffrouw Charlotte van Dominique Demers en met illustraties van Tony Ross.

Juffrouw Charlotte is anders dan alle andere leraren. Ze heeft iets weg van een vogelverschrikker en wordt ervan verdacht een buitenaards wezen te zijn. Ze babbelt vrolijk tegen de kiezelsteen die ze op haar hoofd bewaart en komt op een dag naar school met een kruiwagen vol spaghetti.

De directeur van de school vindt haar manier van lesgeven maar niets en ziet haar het liefst vertrekken. Op de leerlingen heeft ze echter een heel ander effect. Aan hen de taak om de volwassenen ervan te overtuigen dat juffrouw Charlotte toch echt moet blijven.

Titel: De nieuwe juf
Serie en deel: Een avontuur van juffrouw Charlotte 1
Auteur: Dominique Demers
Uitgeverij: Kluitman
ISBN: 9789020682151
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Mysterie in de bieb (Een avontuur van juffrouw Charlotte 2) – Dominique Demers
Lees ook:Scoren met lezen in één maand
Lees ook:Vakantie vol verrassingen
Lees ook:Nieuwe webwinkel – Juffrouw Uil
Lees ook:Kikkerlandje zoekt boeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>