Het blauwvonk mysterie (De Groene Hand 3) – Susan van ‘t Hullenaar

De Groene Hand is een geheime club van de vijf kinderen Daniël, Flora, Hilde, Anniek en Fabio. In de boeken staan ze iedere keer voor raadsels en samen proberen ze die op te lossen. Nu is er deel 3: Het blauwvonk mysterie.

De boeken worden ondersteund via de website van de auteur met meer informatie over de club De Groene Hand (die echt heeft bestaan!) en wat je allemaal zelf bij de club kunt doen.

In Het blauwvonk mysterie heerst er een hittegolf. De vakantie nadert en iedereen is druk met het jaarlijkse midzomerfestival. In het dorp lopen zelfs twee reporters rond die een film maken. Geen mysterie in zicht. Totdat de clubleden een duistere voorspelling horen. En ze tijdens een zwempartij iets in het water vinden dat te maken heeft met ‘blauwvonk’.

Een spannende zoektocht begint. Wat is blauwvonk? Is het gevaarlijk? Waarom worden er steeds meer mensen en katten ziek? Komt de voorspelling uit of lukt het De Groene Hand om het blauwvonk mysterie op tijd te ontrafelen?

Titel: Het blauwvonk mysterie
Serie en deel: De Groene Hand 3
Auteur: Susan van ‘t Hullenaar
Uitgeverij: Aerial Media Company
ISBN: 9789402601824
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:De vijf opdrachten (De Groene Hand 1) – Susan van ‘t Hullenaar
Lees ook:Het beeld van Raban (De Groene Hand 2) – Susan van ‘t Hullenaar
Lees ook:De ondergrondse orde (De Paladijnse Voorspelling 2) – Mark Frost
Lees ook:Een geheime liefde en een vreemde zaak
Lees ook:Dix Pit en het mysterie van Torak – Kiek Tas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>