Soulmates – Joss Stirling

SoulmatesDe serie Soulmates van Joss Stirling wordt opnieuw uitgebracht in het Nederlands door Uitgeverij Blossom Books. Het verhaal van Sky, Het verhaal van Phoenix en Het verhaal van Crystal zijn nu verkrijgbaar.

In Het verhaal van Sky vindt Sky het helemaal niets dat ze met haar adoptie-ouders vanuit Londen naar de rustige Amerikaanse Rocky Mountains moet verhuizen. Tot ze op haar nieuwe highschool één blik heeft geworpen op de stoere maar arrogante Zed.

Dan kan ze alleen nog maar aan hem denken. Zed heeft nooit echt interesse in meisjes, maar voor Sky valt hij als een blok. Hij noemt haar zelfs zijn soulmate en zegt dat ze de rest van hun leven samen zullen zijn.

Dit gaat Sky allemaal veel te snel en ze wil niets weten van het hele soulmategedoe. En ook niet van de gaven die ze volgens Zed heeft. Toch kan ze, hoe hard ze het ook probeert, geen afstand van hem nemen en ze wordt meegesleurd in een wereld vol liefde, geweld, manipulatie, familiegeheimen en speciale gaven…

In het verhaal van Phoenix is Phoenix opgegroeid in een gesloten, criminele gemeenschap die wordt bestuurd door een vreselijke man die er niet voor terugdeinst om ongehoorzame leden te straffen. Ze vindt haar leven verschrikkelijk maar staat er helemaal alleen voor.

Totdat ze er op een dag op uit wordt gestuurd om te stelen van Yves Benedict.Haar gave, die ze altijd gebruikt bij het zakkenrollen, blijkt op hem geen effect te hebben. Het maakt Phoenix doodsbang dat het enige waarop ze altijd kon vertrouwen haar nu in de steek laat.

Waarom lijkt het alsof hij dwars door haar heen kan kijken? Als Yves haar dan ook nog eens wil weghalen uit de gemeenschap omdat hij beweert haar soulmate te zijn, staat ze in tweestrijd.

Wie is deze vreemdeling die claimt te weten wat goed voor haar is? En kan ze haar oude leven wel achter zich laten? Voordat Phoenix het weet raakt ze verstrikt in een situatie waaruit ze niet meer kan ontsnappen.

In Het verhaal van Crystal heeft Crystal Brook zich altijd de mislukkeling van haar Savant-familie gevoeld. Ze heeft voor haar gevoel een gave van niks en ze is niet eens in staat om op telepathische wijze met andere Savants te communiceren.

Dat haar zus Diamond, met wie ze samenwoont in Venetië, supergetalenteerd is, helpt ook niet echt. Als Diamond haar soulmate Trace Benedict tegen het lijf loopt, realiseert Crystal zich hoe erg het is dat zij door haar ‘gebrek’ nooit haar soulmate zal vinden.

Ze besluit dat ze niets meer met haar Savant-zijde te maken wil hebben. Maar als een vijand van de familie Benedict hen aanvalt, ontdekt ze dat ze tot meer in staat is dan ze ooit had durven dromen. Met de hulp van de irritante, eeuwige casanova Xavier Benedict moet ze alles op alles zetten om haar zus en haar nieuwe familie te redden

Soulmates serie

Titel: Het verhaal van Sky / Het verhaal van Phoenix / Het verhaal van Crystal
Serie en deel: Soulmates 1, 2 & 3
Auteur: Joss Stirling
Uitgeverij: Blossom Books
ISBN: 978902067991597890206799229789020679939
Voor Young Adults.

Lees ook:Dodenrit
Lees ook:Het LAATSTE deel in de spannende serie van Ulysses Moore
Lees ook:Recensie: Huis van glas – Len Vlahos
Lees ook:Hartenjager (Het staat in de sterren 1) – Melody James
Lees ook:Het leven van Jenna Fox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>