Het leven van Jenna Fox

De zeventienjarige Jenna krijgt te horen dat ze net is ontwaakt uit een coma. Ze is nog steeds aan het herstellen van een vreselijk ongeluk dat een jaar geleden heeft plaatsgevonden. Maar wat is er allemaal vóór het ongeluk gebeurd? Jenna kan zich niets meer herinneren. Of toch wel? En zijn haar herinneringen ook echt háár herinneringen? Het leven van Jenna Fox is een superspannend verhaal met flitsende plotwendingen, waarin je maar niet kunt ophouden met lezen.

Titel: Het leven van Jenna Fox
Auteur: Mary E. Pearson
Aantal pagina’s:  304

[isbn]9789044321890[/isbn]

Lees ook:Wat doe je als je je eigen geheugen niet kunt vertrouwen?
Lees ook:De Grote Jongerenliteratuur Prijs
Lees ook:Wondere sprookjesschat – Mary Hoffman
Lees ook:Preview De onsterfelijken – Evermore
Lees ook:Thornhill – Pam Smy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>