Het meisje met de botjes – Sebastiaan Van Doninck

Het meisje met de botjes is een mysterieus griezelsprookje over een betoverd meisje en over skeletten en geesten gebaseerd op een Chileens volksverhaal. Illustrator Sebastiaan Van Doninck weet als geen ander een geheimzinnige sfeer te creëren.

Aan de rand van een donker woud woont een meisje. Elke dag plukt ze bessen in het bos, tot een heks haar omtovert in een skelet. Om de vloek te verbreken moet ze alle botjes vinden van de jongen met het doodshoofd. Er is maar één probleem. De botjes liggen verspreid over het hele woud…

Titel: Het meisje met de botjes
Auteur: Sebastiaan Van Doninck
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401444767
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Mijn steen – Elvis Peeters
Lees ook:Het raadsel van de papegaaien – Renate Mamber
Lees ook:De vloek van Angus (Verhalen uit het betoverde rijk 1) – Bruce Coville
Lees ook:De piratenprins
Lees ook:Ten val wordt toch Fallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>