De piratenprins

Het spannende vervolg op Sebastiaan Duister van Philip Caveney. Nu Sebastiaan Duister – De piratenprins.

Sebastiaan Duister is een halfbloed: zijn moeder is een elf, zijn vader een mens. Na de dood van zijn vader treedt hij in diens voetsporen als nar aan het hof van Keladon. Maar algauw raakt hij in allerlei avonturen verzeild. Samen met de pratende Buffalo Max en hun metgezel Cornelius Drummel redt hij in het eerste deel prinses Karijn uit de klauwen van haar boosaardige oom koning Septimus.

In dit tweede deel komt het avontuurlijke drietal voor nog hetere vuren te staan. Cornelius heeft de hand weten te leggen op de schatkaart van kapitein Callinestra en is vastbesloten de schat van de beruchte piratenkoning te vinden. De reis voert hen naar de havenstad Ramalat. Maar voor ze daar aankomen, moeten ze eerst het spookachtige Woud van Geltaan doorkruisen, waar Sebastiaan in de ban raakt van de gevaarlijke tovenares Leonora. Alsof dat al niet erg genoeg is, raken ze betrokken bij hevige zeegevechten, worden ze achternagezeten door een woedende meute piraten, ontmoeten ze een veertienjarige piratenkoning en moeten ze het opnemen tegen vraatzuchtige zeedieren en reuzenhagedissen. Kortom: opnieuw een hilarisch verhaal vol avonturen van meesterverteller Philip Caveney.

Auteur: Philip Caveney
Leeftijdsadvies: 10+
Pagina’s: 432
Reeds verschenen
 

 

 

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

Lees ook:Philip Caveney
Lees ook:Rollebollen met de Romeinen (Julius Zebra 1) – Gary Northfield
Lees ook:Pappadag: Een must have voor alle vaders (in spé)
Lees ook:Alles is anders
Lees ook:Andijvie met een plastic vork

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>