Ten val wordt toch Fallen

Op 6 september verschijnt de Nederlandse vertaling van Fallen van Lauren Kate. Het is het eerste deel in een reeks van vier, waarvan de filmrechten momenteel bij Disney liggen.

Oorspronkelijk zou de Nederlandse titel Ten val gaan heten, maar uitgeverij Van Goor heeft toch besloten om de Engelstalige titel te behouden.

Over het verhaal: De zeventienjarige Lucinda is verliefd op de onweerstaanbaar aantrekkelijke en hoogbegaafde Daniël. Maar dan ontdekt ze dat Daniël een gevallen engel is, vervloekt en gedoemd tot een onsterfelijk leven op aarde. Wat Lucinda niet weet, is dat zij zelf ook ooit een engel was, en dat haar straf op een wrede manier zorgt voor Daniëls eeuwigdurende liefdesverdriet. Elke zeventien jaar reïncarneert ze opnieuw, onwetend van haar verleden, om steeds weer te sterven op het moment dat zij met Daniël herenigd wordt in hun onvermijdelijke liefde. De twee realiseren zich dat ze keer op keer hun levens besteden aan het vinden en weer kwijtraken van elkaar en gaan op zoek naar een manier om de vloek te verbreken.

Lees meer over Lauren Kate.

Lees ook:Disney heeft filmoptie Fallen
Lees ook:Preview Fallen van Lauren Kate
Lees ook:Preview Fallen
Lees ook:Fallen
Lees ook:Schuld (Fallen 5) – Lauren Kate

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ten val wordt toch Fallen

 1. Em

  Ik kijk uit naar dit boek!

    /   Reply  / 
 2. Aranka

  Dat boek móét ik gewoon een keertje lezen, lijkt me superleuk. x3

    /   Reply  / 
 3. Kimberly

  Ik heb het boek een paar keer gelezen en ik vind het nog steeds leuk ,
  ik kan niet wachten op het volgende boek van Lauren Kate :D

  xx

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>