Trol en het verdwenen zusje – Adam Stower

Er is een spannend en grappig nieuw boek verschenen over Trol en het Pietertje van schrijver Adam Stower: Trol en het verdwenen zusje.

Het succesverhaal Trol en het Pietertje krijgt een vervolg in dit hilarische prentenboek van Adam Stower met heldere, cartooneske illustraties. Smul mee met Trol en het verdwenen zusje.

Trol en het Pietertje runnen samen een bijzonder café, speciaal bedoeld voor trollen. Ze serveren cupcakes die nóg lekkerder zijn dan kinderen (en bovendien veel gemakkelijker te vangen).

Helaas heeft het Pietertje door het grote succes geen tijd meer om op zijn kleine zusje Kaat te letten. Zij vertrekt in haar eentje naar de bergen. Daar woont de enige trol die het café nog nooit heeft bezocht.

Er gaan de engste verhalen rond over Monkelglop, de gemeenste en gevaarlijkste trol van allemaal. Trol en het Pietertje moeten een list verzinnen.

Trol en het verdwenen zusje is een origineel prentenboek dat prachtig werd vertaald naar het Nederlands door Koos Meinderts.

Titel: Trol en het verdwenen zusje
Auteur: Adam Stower
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026138553
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Gek Hondje
Lees ook:De hongerige trol – Elli Woollard
Lees ook:Kinderen van Adam. Verhalen uit de Koran – Petra van Helden
Lees ook:De Transsylvanië Express (De engste serie ooit 2) – Tjerk Noordraven
Lees ook:De griezels van Bakstein (Trubbel de trol 4) – Reggie Naus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>