Mijn potje – Anita Bijsterbosch

Haas maakt er een potje van… Mijn potje van Anita Bijsterbosch is een grappig en ondeugend verhaal over dieren én over een potje. Voor iedereen vanaf 24 maanden die (bijna) klaar is voor het potje.

Hond heeft een hoedje gevonden! Volgens Beer is het geen hoedje, maar een theemok. En Zeemeeuw zegt dat het een boot is. Haas denkt nog iets anders: de hoedje-theemokje-boot is eigenlijk een potje. Zíjn potje!

Eerste hulp bij de opvoeding! Bij dit boek zit een potjesposter met beloningsstickers om thuis flink te oefenen op jouw eigen potje.

Titel: Mijn potje
Auteur: Anita Bijsterbosch
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827248
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Hoogdringend – Guido Van Genechten
Lees ook:Waar is mijn jasje? Jungledieren & Boerderijdieren – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Mijn bedje – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Ik wil NIET op het potje!! – Stephanie Blake
Lees ook:Zie je mijn staart? – Anita Bijsterbosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>