Ik wil NIET op het potje!! – Stephanie Blake

Ik wil NIET op het potje!! is een humoristisch boek over potjestraining van Stephanie Blake, de auteur van Kakaworstje en Ik wil NIET naar de tandarts!! Simon konijn is inmiddels beroemd en krijgt binnenkort zijn eigen Ketnet-reeks.

Simon en zijn kleine broertje Gaspard spelen met de knikkers wanneer Simon een raar geurtje ruikt. Gaspard heeft in zijn broek gedaan, maar wil niet op het potje! Hij draagt het potje als een hoedje, zet de kat erin – alles is goed, zolang hij er maar niet op hoeft te zitten. Tot hij er op een nacht over droomt…

Titel: Ik wil NIET op het potje!!
Auteur: Stephanie Blake
Uitgeverij: Davidsfonds
ISBN: 9789059088900
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Mijn potje – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Ik wil NIET naar de tandarts!! – Stephanie Blake
Lees ook:Kakaworstje – Stephanie Blake
Lees ook:Op het potje meisjes & jongens
Lees ook:Klassieker: Potje! – Mylo Freeman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>