Piet is ziek – André Kuipers & Piet Paris

Ter gelegenheid van 150 jaar Emma Kinderziekenhuis is er een bijzonder prentenboek verschenen van astronaut en arts André Kuipers en mode-illustrator Piet Paris: Piet is ziek.

Piet is ziek. Samen met Knuf gaat hij naar het ziekenhuis. Het is er net een doolhof. Alles is er anders dan thuis. Piet wordt vrienden met Emma, die al een tijdje ziek is. Dan komt de dag van de operatie.

Piet en Knuf worden in speciale pyjamaatjes op een bed naar de operatiekamer gereden, waar ze in slaap worden gebracht. Wanneer ze weer wakker worden, voelen ze zich een beetje misselijk en slap. Maar gelukkig is Emma er en kunnen ze weer lachen.

Het boek is zeer geschikt om voor te lezen als je kind naar het ziekenhuis moet. Er is ook een gelimiteerde, luxe editie van 150 euro beschikbaar; deze heeft een XL formaat, een zeefdruk en is gesigneerd en genummerd. De opbrengst gaat naar het Emma Kinderziekenhuis.

Titel: Piet is zoek
Auteur: André Kuipers & Piet Paris
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789024569342
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:André het astronautje leert de kleuren & leert tellen – André Kuipers
Lees ook:André het astronautje terug naar de aarde – André Kuipers
Lees ook:André het astronautje – André Kuipers
Lees ook:In het theater: André het astronautje
Lees ook:Kas is ziek – Pauline Oud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>