In het theater: André het astronautje

Astronaut André Kuipers is de enige Nederlander die maar liefst twee keer in de ruimte is geweest. Tijdens zijn tweede ruimtereis schreef hij het avontuur André het astronautje voor zijn kinderen.

Kleine André vindt de maan heel mooi. Elke dag kijkt hij ernaar. Overdag is de maan grijs, maar ‘s nachts is hij geel. ‘Waarvan is de maan eigenlijk gemaakt?’ vraagt hij aan muis. ‘Van diamant? Of van kaas misschien?’ André zou er weleens een hapje uit willen nemen…

Het is het eerste boek ter wereld dat in de ruimte geschreven is. Dit prachtige prentenboek, met illustraties van Natascha Stenvert, is inmiddels tienduizenden keren verkocht.

De makers van de succesvolle Buurman & Buurman-voorstellingen vertaalden dit ruimteverhaal naar een muzikale 3Dvoorstelling over vriendschap, raketten, muizen, astronauten en… kaasfondue. Claudia de Breij schrijft de liedjes.

André het astronautje is een voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. André Kuipers werkt actief mee aan de totstandkoming van deze voorstelling. Een bijzondere ruimtereis in 3D. Klik hier voor de speellijst.

Titel: André het astronautje
Auteur: André Kuipers
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048813957
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:André het astronautje leert de kleuren & leert tellen – André Kuipers
Lees ook:André het astronautje terug naar de aarde – André Kuipers
Lees ook:André het astronautje – André Kuipers
Lees ook:Piet is ziek – André Kuipers & Piet Paris
Lees ook:Een verbluffende reis door de ruimte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>