André het astronautje terug naar de aarde – André Kuipers

André het astronautje terug naar de aarde is het zelfstandig te lezen vervolg op de belevenissen van André het astronautje. André Kuipers schreef opnieuw een spannend en leerzaam avontuur door de ruimte met aandacht voor duurzaamheid en met illustraties van Natascha Stenvert.

André, Valentina, Astromuis en de hond Laika zweven in hun raket door het heelal. Na een spannend bezoek aan Mars zijn ze op weg terug naar de aarde. Maar als ze uit het raam kijken, is de aarde nog héél ver weg.

Gelukkig kan André met de telescoop die ze van hun marsvriendjes hebben gekregen, de vulkanen en zeeën al zien. Wat is de aarde toch mooi! Als André en zijn vriendjes na een spannende landing op het water uit hun raket stappen, blijkt dat ze wel een heel bijzondere verrassing van Mars hebben meegenomen…

Titel: André het astronautje terug naar de aarde
Auteur: André Kuipers
Uitgeverij: Fontaine
ISBN: 9789059567870
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:André het astronautje leert de kleuren & leert tellen – André Kuipers
Lees ook:André het astronautje – André Kuipers
Lees ook:In het theater: André het astronautje
Lees ook:Piet is ziek – André Kuipers & Piet Paris
Lees ook:Olli en de puddingraket – Diederiekje Bok & Hein Mevissen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>