Nog een allerlaatste kusje – Marianne Busser & Ron Schröder

Nog een allerlaatste kusjeEen arm om je heen, een knuffel, een woord van troost… Nog een allerlaatste kusje van Marianne Busser & Ron Schröder is voor alle kinderen die te maken krijgen met afscheid nemen en het verlies van een dierbare. Met prachtige illustraties van Alex de Wolf.

Dit is een zeer ingrijpende gebeurtenis in een jong leven. De versjes over afscheid nemen in dit boek helpen het jonge kind het verdriet en het gevoel van gemis te begrijpen en erover te kunnen praten.

Een gedicht kan verdriet benoemen wanneer je het zelf niet onder woorden kunt brengen, je kunt je herkennen in hetgeen gezegd wordt. Het thema van Nog een allerlaatste kusje is van alle tijden en een natuurlijk onderdeel van het leven waarmee iedereen te maken krijgt – de versjes zijn tijdloos en inspirerend voor vele generaties.

Titel: Nog een allerlaatste kusje
Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 9789000358076
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:De voorleestrein – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Het voorleesboek voor de allerliefste tante! – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Kwallenpap & slakkenvla – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De reuzenpanda – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De poepfabriek – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>