Rubriek: Poëzie

Wie knipt de tenen van de reus? Versjesgroeiboek voor jong en oud – Jan Smeekens

Jan Smeekens selecteerde met veel zorg meer dan 120 lieve, grappige, stoute en originele gedichten voor peuters en kleuters. Van dichters als Frank Adam, Paul Biegel, Eric Carle, Hans en Monique Hagen, Nannie Kuiper, Geert De Kockere, Joke van Leeuwen, Edward van de Vendel, Riet Wille en vele anderen.

Lees verder...

Hemelsblauwe jas – Nicolle van den Hurk

Hemelsblauwe jas is het dichtdebuut van de getalenteerde illustratrice Nicolle van den Hurk. Vrolijke, humoristische teksten worden hierin afgewisseld met ontroerende of serieuze onderwerpen. Het boek heeft het formaat van een prentenboek en bevat intrigerende en humoristische illustraties.

Lees verder...

Jij met mij – Robbert-Jan Henkes

Een vieze vis die zich wil wassen, een reus met twee linkerarmen en een linkerneus, een bos dat boos is op haar bomen… Robbert-Jan Henkes weet van absurde (en ook alledaagse) onderwerpen vrolijke, speelse gedichten te maken voor kinderen van alle leeftijden.

Lees verder...

Ik hou van jou

Ik hou van jou is een Valentijnsboekje en het perfecte cadeautje voor iemand die je dierbaar is! De allerliefste versjes en liedjes zijn namelijk gebundeld in dit oer-Hollandse boekje, voor jouw eigen allerliefste.

Lees verder...