De reuzenpanda – Marianne Busser & Ron Schröder

De reuzenpanda is een bijzondere uitgave naar aanleiding van de komst van de twee reuzenpanda’s naar Ouwehands Dierenpark. Marianne Busser en Ron Schröder schreven versjes over de pandabeer. Daarnaast bevat het boek interessante weetjes, pandapaspoorten en een pandalied.

Onlangs kwamen twee heel speciale logees naar Nederland: de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen uit China. Ron en Marianne maakten voor de gelegenheid vrolijke, leerzame versjes over de zwart met witte beren.

Wist je bijvoorbeeld dat pandamama’s meestal tweelingen krijgen en dat deze kleintjes op pandales gaan? De oppassers van de dierentuin trekken dan zelfs een pandapak aan! Dit en nog veel meer lees je in De reuzenpanda.

Titel: De reuzenpanda
Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048836192
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Liselotje naar de dierentuin – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:Kwallenpap & slakkenvla – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De poepfabriek – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De keutelkampioen – Marianne Busser & Ron Schröder
Lees ook:De sproeipoeper – Marianne Busser & Ron Schröder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>