Betoverend, heerlijke recepten

Nanda Roep, die door recensenten werd vergeleken met Roald Dahl en Annie M.G. Schmidt, schreef een komisch fantasieverhaal over een ondernemend jongetje. Door haar jarenlange optredens op scholen in heel Nederland weet Nanda Roep hoe plezierig kinderen gruwen bij de gedachte aan rocheldrap en wortelkots. Betoverd van Nanda Roep.

Betoverend gaat over het jongetje Tom, dat een heks als buurvrouw krijgt. Tot overmaat van ramp krijgt hij ook nog eens te maken met zijn plagerige zus en haar vriendin. Kan Tom zich verweren tegen de toverkrachten van zijn nieuwe buurvrouw? En weet hij ook raad met zijn zus?

In dit boek zijn daarom recepten opgenomen voor heerlijke heksenrecepten. Eetbare recepten. Dus heb je zin in een lekker bakje hersenpudding…? Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de fantastische liefdesdrank!

Auteur: Nanda Roep
Leeftijdsadvies: 8 +
Pagina’s: 144
Verschijnt oktober 2008

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

 

Lees ook:Twee nieuwe uitgeverijen
Lees ook:Nanda Roep
Lees ook:Ik wou dat ik anders was
Lees ook:Kinderkookboek – Lekker & gezond
Lees ook:Mjam! – Carolina Rabei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>