Ik wou dat ik anders was

De tafel van zeven als bijzonder avontuur (op insectformaat). Ik wou dat ik anders was van Paul Biegel.

Ik wou dat ik anders was gaat over een dik jongetje dat niet goed kan leren en altijd over zijn eigen benen struikelt. Hij zou zó graag anders worden, dat iedereen hem zelfs Anders gaat noemen. Als hij op een dag na uren leren de tafel van zeven nog niet uit zijn hoofd kent, vraagt hij een tovervrouw om raad. Zij weet de oplossing: de Grote Tovenaar kan hem helpen, maar dat doet hij niet zomaar! Anders moet eerst een moeilijk opdracht volbrengen…

Biegeliaans fantasierijk verhaal over een klein jongetje met een grote wens

Leeftijdsadvies: 6+
Aantal pagina’s: 160

* Boeken winnen? Kijk onder de categorie winnen welke acties momenteel lopen *

 

 

Lees ook:Kleine Indiaan – Quentin Gréban
Lees ook:De grote opdracht
Lees ook:De wereld van de Gorgels – Jochem Myjer
Lees ook:Filmeditie Hoe overleef ik mezelf?
Lees ook:Ik zag Anaconda – Jane Clarke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>