De val van Scribopolis (De kleine Odessa III Boek 1) – Peter van Olmen

De val van Scribopolis – Boek 1 is het eerste deel van het slotluik in de reeks De kleine Odessa. De kleine Odessa werd bekroond met een Boekenwelp en was genomineerd voor de Gouden Uil Jeugdliteratuur.

Mabarak zoekt het geheim van de Aquila’s. Met dat geheim kunnen boekfiguren in en uit de boekenwereld. Mabarak wil het gebruiken om wraak te nemen op Scribopolis, de stad die hem verstoten heeft.

Odessa moet het geheim vernietigen. Maar de Aquila’s houden zich schuil in Dracula, het gevaarlijkste boek ooit. Om het geheim te vernietigen zal Odessa haar schaamte, haar angst en waarheid moeten overwinnen.

Ondertussen woedt in Odessa een innerlijke strijd. Zal ze worden zoals Shakespeare, naar wie ze opkijkt? Of zoals Mabarak, wiens bloed ze door haar aderen voelt stromen? Maar niemand is wie hij lijkt. En een nog veel groter gevaar ligt op de loer, dat Odessa’s wereld op zijn kop zal zetten.

Titel: De val van Scribopolis
Serie en deel: De kleine Odessa III Boek 1
Auteur: Peter van Olmen
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN: 9789461316387
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Lees het eerste hoofdstuk van De kleine Odessa
Lees ook:Vooraankondiging: De Kleine Odessa
Lees ook:De Kleine Odessa – Peter van Olmen
Lees ook:Tip van de week: De Kleine Odessa
Lees ook:De vergiftigde gave (De dochter van de Zondeneter 1) – Melinda Salisbury

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>