Lees het eerste hoofdstuk van De kleine Odessa

Lees hier op kinderboeken.blog.nl het eerste hoofdstuk van dit bijzondere debuut dat meteen ook tip van de week was: De kleine Odessa van Peter van Olmen.

Zou het niet geweldig zijn als er een stad bestond waar iedereen van boeken houdt? Waar alle inwoners beroemde schrijvers zijn, of waar je kunt wonen als je zelf een beroemde schrijver wilt worden?
Zo’n stad bestaat! Odessa is twaalf als zij Scribopolis ontdekt. Hier leert ze een bonte stoet aan boekfiguren en schrijvers kennen die allemaal op zoek zijn naar de Ware. Alleen de Ware kan schrijven in het boek Boekus en alles wat in Boekus geschreven wordt, zal echt gebeuren.
Dit boek neemt je samen met Odessa mee op een grote ontdekkingstocht door de literatuur. Van de Muzen tot Hamlet en van Kafka tot de zusjes Brontë: allemaal spelen zij een rol in dit fantastische verhaal.

Nieuwsgierig geworden? Begin dan hier met lezen. En laat natuurlijk even weten wat je ervan vindt!

Lees ook:Vooraankondiging: De Kleine Odessa
Lees ook:De Kleine Odessa – Peter van Olmen
Lees ook:Tip van de week: De Kleine Odessa
Lees ook:De val van Scribopolis (De kleine Odessa III Boek 1) – Peter van Olmen
Lees ook:Was het fijn in de trein? – Thera Coppens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>