Vooraankondiging: De Kleine Odessa

Half september verschijnt er een heel bijzonder debuut van de hand van Peter van Olmen. Het is een groots verhaal en meteen een kennismaking met beroemde schrijvers uit de wereldliteratuur, hun werken en personages. Zoals De wereld van Sofie dat is voor de filosofie.

Want zeg nou zelf… Zou het niet geweldig zijn als er een stad bestond waar iedereen van boeken houdt? Waar alle inwoners beroemde schrijvers zijn, of waar je kunt wonen als je zelf een beroemde schrijver wilt worden? Zo’n stad bestaat! Odessa is twaalf als zij Scribopolis ontdekt. Hier leert ze een bonte stoet aan boekfiguren en schrijvers kennen die allemaal op zoek zijn naar de Ware. Alleen de Ware kan schrijven in het boek Boekus en alles wat in Boekus geschreven wordt zal echt gebeuren. Dit boek neemt je samen met Odessa mee op een grote ontdekkingstocht door de literatuur. Van de Muzen tot Hamlet en van Kafka tot de zusjes Brontë: allemaal spelen zij een rol in dit fantastische verhaal.

Een bijzonder debuut waarin vaart en humor zorgen voor een meeslepende leeservaring. En wat ook heel bijzonder is; de vertaalrechten zijn al voor verschijning aan Duitsland verkocht. Dat belooft heel wat!

Bereid je voor op De Kleine Odessa van Peter van Olmen.

Lees ook:Lees het eerste hoofdstuk van De kleine Odessa
Lees ook:De Kleine Odessa – Peter van Olmen
Lees ook:Tip van de week: De Kleine Odessa
Lees ook:De val van Scribopolis (De kleine Odessa III Boek 1) – Peter van Olmen
Lees ook:Shortlist Gouden Uil Jeugdliteratuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>