Harry Potter en Het Vervloekte Kind (Deel 1 & 2) – J.K. Rowling, John Tiffany & Jack Thorne

Harry Potter en Het Vervloekte KindDe Nederlandse vertaling van Harry Potter and the Cursed Child is verschenen! Harry Potter en Het Vervloekte Kind is origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne en een nieuw toneelstuk van Jack Thorne.

Negentien jaar geleden maakte de wereld voor het eerst kennis met tovenaarsleerling Harry Potter en het fantastische Zweinstein, Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Het meesterwerk in zeven delen van J.K. Rowling, in de vindingrijke vertaling van Wiebe Buddingh’, groeide in een mum van tijd uit tot de bekendste, populairste en bestverkochte boekenserie en werd bekroond met talloze prijzen.

Deze speciale eerste editie van de toneeltekst bevat het achtste Harry Potter-verhaal. De wereldpremière van het stuk vond plaats in West End in Londen op 30 juli 2016. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker.

Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Harry Potter en Het Vervloekte Kind Schrijvers

Titel: Harry Potter en Het Vervloekte Kind (Deel 1 & 2)
Auteur: J.K. Rowling, John Tiffany & Jack Thorne
Uitgeverij: De Harmonie
ISBN: 9789076174945
Voor jongeren vanaf 12 jaar.

Lees ook:Harry Potter Lexicon nu vertaald
Lees ook:Rowling wint proces tegen Harry Potter Lexicon
Lees ook:Lego Harry Potter: Jaren 1-4 verschijnt mei 2010 + filmpje
Lees ook:Dode auteur wrijft J.K. Rowling plagiaat aan
Lees ook:The Wizarding World of Harry Potter opent deuren in lente 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>