Lego Harry Potter: Jaren 1-4 verschijnt mei 2010 + filmpje

Hoewel ik eigenlijk nooit meer computerspelletjes speel, lijkt mij Lego Harry Potter: jaren 1-4 leuk om te spelen. Ik zocht het filmpje op Youtube nadat ik in de Telegraaf online las dat Lego Harry Potter: Jaren 1-4 in mei 2010 zal verschijnen. Warner Bros. en ontwikkelstudio TT Games hebben dit reeds bekendgemaakt. Lego Harry Potter: Jaren 1-4 zal er komen voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en DS, PlayStation Portable en pc.

Lego Harry Potter: Jaren 1-4 geeft gamers de kans om de magie en het avontuur te ervaren van de eerste vier Harry Potter-films – Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Geheime Kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker – maar dan via Lego.

In het spel krijgen spelers de vrijheid om de bekende omgevingen uit de magische wereld ontdekken, zoals Zweinstein, Weg is Weg, het Verboden Bos en het dorp Zweinsveld. Als Harry Potter, Ron Weasley of Hermione Granger woon je lessen bij, oefen je spreuken, mix je toverdrankjes en vlieg je op bezemstelen. Natuurlijk moeten ook nog de snode plannen van Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden gestopt worden.

Bekijk hieronder het filmpje van Lego Harry Potter: Jaren 1-4


Lees ook:Vanavond op tv! Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Lees ook:Vanavond op tv! Harry Potter and the Goblet of Fire
Lees ook:De wereld van Harry Potter
Lees ook:Harry Potter Special op VT4
Lees ook:The Wizarding World of Harry Potter opent deuren in lente 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>