Hou vast

hou vast nina lacourOntroerend verhaal over het omgaan met een groot verlies

Caitlins beste vriendin Ingrid pleegt zelfmoord. Verlamd door de schok en het verdriet trekt Caitlin zich in zichzelf terug, worstelend met vragen en schuldgevoelens. Op school en thuis kan ze haar draai niet meer vinden, en haar passie voor fotografie lijkt te zijn verdwenen.

Dan vindt Caitlin Ingrids dagboek, dat zij speciaal voor Caitlin heeft achtergelaten. Ineens lijkt Ingrid weer springlevend. Het dagboek geeft Caitlin een houvast om Ingrid beter te begrijpen, maar uiteindelijk ook de moed om los te laten en verder te gaan met haar eigen leven.

.

Titel: Hou vast
Auteur: Nina LaCour

[isbn]9789047513933[/isbn]

Lees ook:Het dagboek van Nurdius Maximus in de lage landen (Nurdius Maximus 4) – Tim Collins
Lees ook:Fijn konijn – Jo Empson
Lees ook:Altijd anders – Ingrid Kluvers
Lees ook:Dagboek van een modemeisje – Angie Spady
Lees ook:Dagboek van een modemeisje 2 – Angie Spady

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hou vast

  1. Ammie

    Hou vast is een fantastisch boek! Je kan je makkelijk verplaatsen in de hoofdpersoon,Caitlin. Het boek is niet te vlot verteld en houd je in spanning.Ik raad het boek zeker aan!Het is echt de moeite waard.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>