Mijn leuk kiekeboeboek met lieve dieren & Mijn leuk kiekeboeboek met vrolijke dieren – Anita Engelen

Mijn leuk kiekeboeboek met lieve dieren en Mijn leuk kiekeboeboek met vrolijke dieren van Anita Engelen zijn twee royale prentenboeken voor de allerkleinsten met stevige, uitklapbare pagina’s met vrolijke prenten. Bij elk dier staat het geluid dat het maakt en een kort, eenvoudig zinnetje. 

Lees het rijmpje voor, laat je kind raden over welk dier het gaat en kijk dan samen onder de flapjes. Kleine kinderen vinden het geweldig om plotseling van achter hun handjes tevoorschijn te komen en ‘kiekeboe’ te roepen.

In deze vrolijke boeken wordt dit spelletje gespeeld door o.a. Tommie de aap, Billie de olifant, Leo de leeuw, Bieke de bij, Minoe de poes en nog vele andere dieren!

Titel: Mijn leuke kiekeboeboek met lieve dieren / Mijn leuk kiekeboeboek met vrolijke dieren
Auteur: Anita Engelen
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 97890447489499789044748956
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Kwak! Kwak! Waar is mijn mama? – Anita Engelen
Lees ook:Rara, wie ben ik? – Anita Engelen
Lees ook:Zie je mijn staart? – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Waar is mijn jasje? Jungledieren & Boerderijdieren – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Allereerste woordenboekje & dierenboekje 1-3 jaar – Anita Engelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>