Rara, wie ben ik? – Anita Engelen

Laat je kind raden welke dieren er allemaal in dit leuke boek Rara, wie ben ik? van Anita Engelen verstopt zijn! Het is een royaal uitvouwboek met stevige pagina’s om keer op keer uit te vouwen en met vrolijke, grote kijkplaten voor uren kijk- en speelplezier.

Vouw de kleurige kijkplaten flap na flap open en ontdek zo samen een grappig varken, een donzig kuiken, een schattig konijn, een ondeugende poes en een lieve koe!

Titel: Rara, wie ben ik?
Auteur: Anita Engelen
Uitgeverij: Deltas
ISBN: 9789044749076
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Kwak! Kwak! Waar is mijn mama? – Anita Engelen
Lees ook:Knor knor, doet het varken! – Anita Engelen
Lees ook:Mijn leuk kiekeboeboek met lieve dieren & Mijn leuk kiekeboeboek met vrolijke dieren – Anita Engelen
Lees ook:Zie je mijn staart? – Anita Bijsterbosch
Lees ook:Karel het kuiken – Nick Denchfield

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>