Dino’s bestaan niet – Mark Janssen

Ga mee op dinojacht in dit spannende uitklapboek! Met zijn eerste eigen prentenboek Niets gebeurd veroverde Mark Janssen binnen- en buitenland. In dezelfde gedurfde, sprankelende stijl vertelt Mark nu het verhaal over twee broertjes die op dinojacht gaan.

Nou ja, de oudste en meest stoere broer doet alsof, maarvoor de jongste is het allemaal heel serieus. En terecht! Hij ziet wat zijn oudere broer allemaal niet ziet. Als zijn grote broer dan ook nog eens ter geruststelling ‘Dino’s bestaan niet!’ roept, neemt het verhaal een onverwachte wending.

Schitterende uitklapplaten tonen keer op keer in welke gevaarlijke situatie de broers zich bevinden, want niets is wat het lijkt en de Grote Gevaarlijke Dino’s liggen overal op de loer. Het is verrukkelijk griezelen in dit ontdekboek. En wie het uit heeft, zal altijd overal wel twee keer kijken, want die bomen… die vormen… die bulten… zijn misschien wel… dinosaurussen!

Titel: Dino’s bestaan niet
Auteur: Mark Janssen
Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047709176
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Niets gebeurd – Mark Janssen
Lees ook:Zoek en vind de dino’s & de dieren – Thierry Laval & Yann Couvin
Lees ook:De fiets – Lucas Arnoldussen
Lees ook:Waar gaat Beer naartoe? – Mark Janssen
Lees ook:Roodkapje – Efteling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>