De fiets – Lucas Arnoldussen

De fiets van Lucas Arnoldussen is een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar over wat je elke dag nodig kunt hebben, namelijk de fiets. Het hoort bij de serie Willewete en bevat illustraties van Mark Janssen.

Wil je alles weten over de fiets? Hoe zag de eerste fiets eruit? Hoeveel soorten fietsen bestaan er? Hoe kies je de juiste fiets? Welke sporten kan je allemaal doen op de fiets? Wie zijn de beroemdste wielrenners?

Deze en vele andere vragen worden in dit boek beantwoord. Je vindt ook leuke versjes, een grote uitklappagina, een miniquiz én je leert hoe je een band moet plakken. Straks ben jij een echte fietsexpert!

Titel: De fiets
Serie: Willewete – Veel te doen
Auteur: Lucas Arnoldussen
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827194
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Naar school – Jozua Douglas & Juf Maike
Lees ook:Spelen in de wereld – Reina Ollivier
Lees ook:Naar de film – Florence Ducatteau
Lees ook:Het konijn – Jozua Douglas
Lees ook:De post – Netty van Kaathoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>