Alles voor de liefste pony – Yvonne Kroonenberg

Worden wie je wilt zijn dankzij je pony. Daarover gaat Alles voor de liefste pony, het nieuwe jeugdboek van Yvonne Kroonenberg. Zou Fantasy ooit weer durven springen? En zou ik het zelf ooit weer kunnen?

Pip voelt het aan alles: haar vader had liever een zoon gewild, niet nog een derde dochter. Als ze op paardrijden wil, vindt haar vader dat maar niets. Niet stoer genoeg. Wanneer blijkt dat ze talent heeft en prijzen wint, draait haar vader bij.

Maar dan raakt Pips pony geblesseerd tijdens een springwedstrijd. Pip zet alles op alles om voor haar pony te zorgen – en voor zichzelf. Wie kan en wil ze zijn, los van de toekomstdromen van haar vader?

Titel: Alles voor de liefste pony
Auteur: Yvonne Kroonenberg
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025872892
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

Lees ook:Een pony om van te houden – Yvonne Kroonenberg
Lees ook:Rosa’s verzorgpony
Lees ook:Een echte ponyvriendin – Yvonne Kroonenberg
Lees ook:Pony in paniek! (Manege de Zonnehoeve 9) – Gertrud Jetten
Lees ook:Sproet, de stoutste pony van stal – Rian Visser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>