Een pony om van te houden – Yvonne Kroonenberg

Er is weer een nieuw boek verschenen voor paardenmeiden! Yvonne Kroonenberg, waarover je meer te weten kunt komen door het bekijken van het onderstaande filmpje van PaardenpraatTV, schreef het boek Een pony om van te houden.

Fleur is de ster van de manege. Maar thuis speelt de vriend van haar moeder de baas. Fleurs broertje Dylan is bang voor hem. Dan komt er een nieuw paard op de manege. Chester is vroeger mishandeld en hij is onhandelbaar.

Iedereen is bang voor hem, behalve Fleur. Voorzichtig probeert ze zijn vertrouwen te winnen. Gaandeweg geeft Chester Fleur meer zelfvertrouwen en keert ze beter voor haar broertje opkomen – en voor zichzelf.

Titel: Een pony om van te houden
Auteur: Yvonne Kroonenberg
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025867973
Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Lees ook:Een echte ponyvriendin – Yvonne Kroonenberg
Lees ook:Alles voor de liefste pony – Yvonne Kroonenberg
Lees ook:Rosa’s verzorgpony
Lees ook:Pony in paniek! (Manege de Zonnehoeve 9) – Gertrud Jetten
Lees ook:Pony’s zijn geweldig! (Manege Appelbloesem 1) – Pippa Young

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>