Woezel & Pip – Naar school

Naar school is het eerste deel in de serie De eerste keer… met Woezel & Pip! Met de boeken uit de 1e keer-reeks bereid je je kindje voor op belangrijke gebeurtenissen. De verhalen zijn een feest van herkenning en bieden een houvast voor deze belangrijke gebeurtenissen.

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Ze mogen een dagje wennen. Dat is spannend, maar vooral heel leuk. Wie zou er bij hen in de klas zitten? En wat zouden ze gaan doen? Lezen, rekenen, liedjes zingen, ze leren van alles. En het állerleukst is toch wel… spelen met alle nieuwe vriendjes!

Titel: Woezel & Pip – Naar school
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873400
Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas
Lees ook:Woezel & Pip – De leukste voorleesavonturen
Lees ook:Woezel & Pip – Samen spelen
Lees ook:Woezel & Pip – Wat doe jij vandaag?
Lees ook:Woezel & Pip – Kom je spelen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>