Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas

Sinterklaas komt naar de Tovertuin! Het voorleesboek Aftellen tot Sinterklaas is het nieuwste deel in de Woezel & Pip reeks van Guusje Nederhorst. Samen lezen, samen leren en hét perfecte Sinterklaascadeau!

Sinterklaas is in het land! En Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het Sinterklaas is. Ze dromen weg bij hun verlanglijstje, zetten hun schoen en zingen sinterklaasliedjes en spelen SinterWoezel en Pietje Pip.

En van de Wijze Varen krijgen alle vriendjes in de Tovertuin Sinterklaasles. Maar dan begint het op de grote dag te stormen. Alles vliegt in het rond, zelfs de mijter van Sinterklaas! Kan hij het hok van Woezel en Pip wel vinden?

Titel: Woezel & Pip – Aftellen tot Sinterklaas
Auteur: Guusje Nederhorst
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873882
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Woezel & Pip – De Tovertuin op z’n kop
Lees ook:Woezel & Pip – Kom je spelen?
Lees ook:Woezel & Pip – Ik vind jou zo lief (XL)
Lees ook:Woezel & Pip – Buitenspelen
Lees ook:Woezel & Pip – Spelletjesdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>