Wat een superdag, Panda! & Panda groot en klein – Studio Circus

Er is een nieuw vriendje in de wereld van de kinderboeken bijgekomen, namelijk een panda! Studio Circus – bekend van de internationaal populaire babylijn – heeft 2 kartonboekjes gemaakt: Wat een superdag, Panda! en Panda groot en klein.

Wakker worden, allemaal! Panda en Vos gaan samen in bad. Panda droogt zich goed af. Hij kan al zelf zijn kleertjes aantrekken. Dan kan hij fijn met zijn vriendjes gaan spelen, binnen en buiten.

Panda kan al zelf een boekje lezen. En daarna is het tijd om te eten. Tandjes poetsen doe je zo! Een plasje voor het slapengaan… Welterusten allemaal. Wat een superdag!

Muisje is klein… en Panda is groot! Alle dieren zijn verschillend, maar toch zijn ze de beste vriendjes. Tegenstellingen voor de allerkleinsten, in zachte warme kleuren.

Panda en zijn jonge vriendjes zijn allemaal anders maar de beste vrienden. Doorloop met je baby en dreumes op speelse wijze de herkenbare momenten in een dag. Lief getekend in fijne zachte kleuren, aansprekend voor jong en oud, veroveren deze dierenvriendjes je hart.

Titel: Wat een superdag, Panda! / Panda groot en klein
Auteur: Studio Circus
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 97890258721519789025872144
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Panda op het potje – Studio Circus
Lees ook:Panda wil een vriendje – Jonny Lambert
Lees ook:Het slapende circus – Hetty Van Den Goorbergh
Lees ook:Baby’s eerste welterustenboek
Lees ook:Voorlezen aan de allerkleinsten, doen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>