Wie wil Loes? – Frank Geleyn

Wie wil Loes? van Frank Geleyn is een boek over een bijzondere poes die een leuk baasje zoekt. Jonge lezers zullen dol zijn op poes Loes en beginnende lezers kunnen het verhaal met AVI-M4 leesniveau zelf lezen. 

Bo en Jo hebben een winkel vol dieren. Eén van hen is Loes de poes. Ze droomt van een eigen baasje. Maar niemand kiest Loes als huisdier. Andere katten zijn mooier dan zij. Ik moet slim zijn, denkt ze. Ze heeft een plan. ’s Nachts springt Loes uit haar kooi en glipt de badkamer binnen. Zal het plan werken?

Titel: Wie wil Loes?
Auteur: Frank Geleyn
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462912106
Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees ook:Lijm – Frank Geleyn
Lees ook:De nachtmerries van Loes (Gouden Boekje) – Loes Riphagen
Lees ook:De grootste griezel – Loes Riphagen
Lees ook:Poes, waar ben je? – Marijke Rondelez
Lees ook:Juf Jet is top! – Brigitte Minne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>