De grootste griezel – Loes Riphagen

Het nieuwe prentenboek van Loes Riphagen gaat over een opschepperige kleine spin die denkt dat hij de grootste griezel is van de hele wereld. De slang, de tijger en de zwarte neushoorn vinden zichzelf veel enger, akeliger en gruwelijker. Maar wie klein is, moet slim zijn…

Wie is de grootste griezel van het bos? De grootste griezel bevat een grappig verhaal vol gemene griezels die allemaal een koekje van eigen deeg krijgen. Het boek heeft bovendien een verrassende rol voor de lezer en bevat grafische illustraties in collage-techniek.

Titel: De grootste griezel
Auteur: Loes Riphagen
Uitgeverij: Querido Kinderboek
ISBN: 9789045121086
Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees ook:Knip je eigen beesten – Loes Riphagen
Lees ook:Bij de neus genomen – Loes Riphagen
Lees ook:Een koekje van eigen deeg – Nadja Van Sever
Lees ook:De Griezels van Roald Dahl nu slechts 5 euro
Lees ook:De nachtmerries van Loes (Gouden Boekje) – Loes Riphagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>