Ik ben geen boek, ik ben een kat & Ik ben geen boek, ik ben een schaap – Milja Praagman

Ik ben geen, ik ben een… is een schattige dierenreeks met dynamische flappen van Milja Praagman. Eerder verschenen al boekjes over een kip en een hond en nu zijn daar Ik ben geen boek, ik ben een kat en Ik ben geen boek, ik ben een schaap aan toegevoegd.

In deze flapjesboeken spreken een kat en een schaap de peuter rechtstreeks aan. Ik ben een kat en geen boek! Toe, doe die letters op mijn mooie vacht weg! Aai me maar. Ik verstop me achter een bol wol en in een doos. Vind je mij?

Ik ben een schaap en geen boek! Toe, blader niet zo in mij. Doe liever mijn jas uit. Draai het flapje om en scheer mijn vacht.

Titel: Ik ben geen boek, ik ben een kat / Ik ben geen boek, ik ben een schaap
Auteur: Milja Praagman
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 97894629120079789462912014
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Ik ben geen boek, ik ben een hond & Ik ben geen boek, ik ben een kip – Milja Praagman
Lees ook:Omdat ik je zo graag zie – Milja Praagman
Lees ook:Nog 100 nachtjes slapen – Milja Praagman
Lees ook:Zien met je ogen dicht – Milja Praagman
Lees ook:Poëzieweek: Tien dingen – Frank Adam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>