Ik ben geen boek, ik ben een hond & Ik ben geen boek, ik ben een kip – Milja Praagman

Ik ben geen boek, ik ben een hond en Ik ben geen boek, ik ben een kip zijn twee grappige dierenboeken van karton van Milja Praagman met leuke verrassingen onder de flapjes.

Ik ben een hond en geen boek! Doe die letters op mijn vacht weg! Letters kriebelen. Aai me liever. Als het kriebelt, moet ik krabben. En ik heb geen tijd om te krabben, want ik moet jou bewaken. In dit boek spreekt een hond de lezers aan.

Ik ben een kip en geen boek! Ik heb veren en vleugels, geen bladzijden. Weg met die letters, of zijn het graantjes? Ik moet NU een ei leggen. Ssst! Broeden is zwaar werk. In dit boek spreekt een kip de lezers direct aan.

Titel: Ik ben geen boek, ik ben een hond / Ik ben geen boek, ik ben een kip
Auteur: Milja Praagman
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 97894629111549789462911161
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Ik ben geen boek, ik ben een kat & Ik ben geen boek, ik ben een schaap – Milja Praagman
Lees ook:Moet je zien! – Milja Praagman
Lees ook:Poëzieweek: Tien dingen – Frank Adam
Lees ook:Omdat ik je zo graag zie – Milja Praagman
Lees ook:Ontbillenbijt – Milja Praagman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>