Natte voeten (Klimaatjes 1) – Judith Koppens & Andy Engel

Natte voeten is een warm verhaal waarin kinderen beleven en ervaren dat ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken. Voor wereldverbeteraars vanaf 5 jaar.

Muis en Duif wonen in de stad. Als ze na een flinke regenbui buiten willen spelen, is het overal nog nat. Duif en Muis besluiten op bezoek te gaan bij hun vrienden in het bos. ‘Komen jullie ook een keer bij ons op bezoek?’ vraagt Muis na afloop.

De vriendjes in het bos hebben daar eigenlijk niet zo’n zin in. In het bos is de grond lekker droog en zij houden niet zo van natte voeten, behalve als ze gaan zwemmen. Gelukkig weet Uil een oplossing…

Even voorstellen! In deze nieuwe serie spelen de ‘Klimaatjes’ een hoofdrol. Samen met deze dieren beleven kinderen elke keer een nieuw avontuur. Zo ervaren ze op luchtige en vaak grappige wijze hoe makkelijk het is om zelf je leefwereld fijn te houden. Ook als je nog niet zo groot bent!

Titel: Natte voeten
Serie en deel: Klimaatjes 1
Auteur: Judith Koppens & Andy Engel
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827835
Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lees ook:Wat is het warm (Klimaatjes 2) – Judith Koppens & Andy Engel
Lees ook:Warme truien (Klimaatjes 3) – Judith Koppens & Andy Engel
Lees ook:Een bril voor Poes – Judith Koppens
Lees ook:Muis wil spelen & Muis is jarig – Lucy Cousins
Lees ook:Spelletjesdag met Muis (Een Hoe is dat?-boek) – Lucy Cousins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>