Muis wil spelen & Muis is jarig – Lucy Cousins

Muis vier dit jaar haar 25e verjaardag! En dat viert Uitgeverij Leopold met twee prachtige, goedkope edities van Lucy Cousins: Muis wil spelen en Muis is jarig

Muis wil spelen. Ze gaat naar de speeltuin, en Panda gaat mee. Als het regent kun je ook binnen ook leuke dingen doen. Maar wat wil Muis het liefst? Muis wil spelen is een vrolijk kartonboek met herkenbare speelmomenten uit een kinderdag.

Rijden met het wagentje, zand scheppen in de kiepauto in de zandbak, schommelen, met de bal spelen, verven, een boekje voorlezen, Muis doet het allemaal met haar knuffel Panda. Meer het liefst speelt ze met al haar vriendjes. Op de tandem! 

Muis is bijna jarig. Ze nodigt haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal! Muis is jarig is een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort.

Van kaartjes maken en versturen, een taart bakken en versieren, je verkleden voor het feest, ballonnen, vriendjes met cadeautjes tot samen eten en drinken aan de feesttafel. Muis’ knuffel Panda doet met alles mee.

Titel: Muis wil spelen / Muis is jarig
Auteur: Lucy Cousins
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 97890258704859789025870478
Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Lees ook:Spelletjesdag met Muis (Een Hoe is dat?-boek) – Lucy Cousins
Lees ook:De graafmachine van Muis – Lucy Cousins
Lees ook:Muis maakt muziek – Lucy Cousins
Lees ook:Het allerleukste voorleesboek van Muis – Lucy Cousins
Lees ook:Toet, toet, Muis! – Lucy Cousins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>