Opa en oma Zuurkool – Krista Okma

Opa en oma ZuurkoolOpa en oma Zuurkool is een spannend, naar zuurkool ruikend avontuur van Krista Okma over een vervallen dierentuin, een verdwenen beo en een oma die ze ziet vliegen voor iedereen vanaf 8 jaar.

De dierentuin is oud en vervallen. Toch gaat Piet er elke dag naartoe. Hij is dol op vogels, vooral op Basu de Beo. Maar opeens is het hok leeg. Piet maakt een Lijst van dingen die je kunt doen om een beo terug te vinden.

Je kunt naar de politie gaan of de burgemeester bellen, maar het allerbeste kun je zelf op onderzoek uitgaan. Want aan deze verdwijning zit een heel vies en oma-achtig zuurkoolluchtje.

‘Dit boek laat zien dat dingen soms niet zijn zoals ze lijken, en vriendschap uit een onverwachte hoek kan komen. Maar goed ook, want iedereen heeft ten minste één goede vriend nodig. Minstens. Zelfs al is het “maar” een vogel.’ – Krista Okma

Titel: Opa en oma Zuurkool
Auteur: Krista Okma
Uitgeverij: Clavis
ISBN: 9789044827910
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lees ook:Sem & Hammie – Krista Okma
Lees ook:Billy en het geheim onder de trap – Krista Okma
Lees ook:Piet en de zee – Arend van Dam
Lees ook:Een onverwachte vriendschap & Herrie in het hol (Beer & Konijn 1 & 2) – Julian Gough
Lees ook:Met Lola naar de dierentuin – Imapla

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>