Toet, toet, Muis! – Lucy Cousins

Toet, toet, Muis! is een groot flapjesboek van Lucy Cousins over alles wat rijdt en vliegt met meer dan 50 fantastische flapjes! Ontmoet alle vriendjes van Muis en ontdek de grapjes achter de flapjes. Doe de geluiden na… Veel plezier op de weg!

Toet, toet! Muis rijdt in haar auto. Onderweg komt ze al haar vriendjes tegen. Met de tractor, de fiets, de trein, de helikopter, de brandweerwagen, de bus en zelfs met een graafmachine. Wat is het druk!

Titel: Toet, toet, Muis!
Auteur: Lucy Cousins
Uitgeverij: Leopold
ISBN: 9789025873677
Voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Lees ook:De graafmachine van Muis – Lucy Cousins
Lees ook:Spelletjesdag met Muis (Een Hoe is dat?-boek) – Lucy Cousins
Lees ook:Muis maakt muziek – Lucy Cousins
Lees ook:Vraag dit aan Sinterklaas: Muis speelboek
Lees ook:Muis houdt van dieren – Lucy Cousins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>