Wie verstopt zich achter mijn kip? – Vincent Mathy

Het is alweer bijna Pasen en dan eten we weer veel (chocolade) paaseieren. Maar waar komt het echte ei eigenlijk vandaan? In dit boekje maakt je kind kennis met de kip. Ook andere boerderijdieren komen in dit boek voor.

Wie verstopt zich achter mijn kip? Een schaap. En daarachter? Een varken. En wie staat daar weer achter? … Achter elk boerderijdier zit er een ander boerderijdier verstopt. Kijk goed naar de vorm en volg hem met je vingers, dan zul je zeker raden welk dier het is!

De stevige kartonnen pagina’s zijn geschikt voor kleine kinderhandjes. De grote dieren in felle kleuren zullen peuters erg aanspreken. Daarnaast is er ook nog een andere grappige variant van het kartonboekje te koop: Wie verstopt zich achter mijn olifant? Dit boekje gaat over dieren op de savanne.

Wie verstopt zich achter mijn olifant? Een giraf. En daarachter? Een aap. En daarachter? … Ook achter elk dier uit de savanne zit een ander dier verstopt. Wanneer je goed kijkt naar de vorm die een beetje uitsteekt, kun je raden om welk dier het gaat.

Titel: Wie verstopt zich achter mijn kip?
Auteur: Vincent Mathy
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462910133
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Titel: Wie verstopt zich achter mijn olifant?
Auteur: Vincent Mathy
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN: 9789462910140
Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Lees ook:Mijn leuk kiekeboeboek met lieve dieren & Mijn leuk kiekeboeboek met vrolijke dieren – Anita Engelen
Lees ook:Van wie zijn deze billen? – Thorsten Saleina
Lees ook:Welk dier liep hier? – Britta Teckentrup
Lees ook:Goed verstopt! – Elo
Lees ook:Kiekeboe Poes – Emily Bolam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>